SUURET LUULOT SIITÄ MIHIN RAHKEET RIITTÄÄ

Niin oli suuret luulot siitä, mihin rahkeet riittää rakennusaikana.
Niin siinä kävi, että talon rakennutöiden siirryttyä mimmien haltuun, loppui aika ja ensimmäinen joka kärsi oli tämä Blogi. Sille, että kirjoittaminen loppui tyystiin ei ole mitään järjellistä selitystä ajan puutteen lisäksi. Joku puolitiehen jäänyt julkaisematon blogiteksti löytyy, mutta katsotaan josko nekin vielä saataisiin julkaistua.

Nyt kun aikaa taas on muuhun puuhasteluun, voidaan yrittää herättää blogia henkiin, kertoa kuulumisia ja ehkäpä päivittää mitä kaikkea matkan varrella tapahtui ja millaisia valintoja tehtiin.
Eihän se enää sama asia ole, mutta saadaanpa jonnekin ylös käytetyt materiaalit ja tehdyt valinnat.

Tällä sohvalla on vietetty paljon aikaa talon valmistuttua.

Jospa viimeistään pääsiäisenä olisi hetki aikaa kirjailla raksa-ajastamme :)

Kevään mittaan alamme myös tehdä terassia ja suunnitella pihahommia, joten siitä myöhemmin myös lisää.

Kommentit

  1. Olen erittäin iloinen voidessani jakaa kokemukseni täällä, nimeni on Brenda ja olin onnellisesti naimisissa. Vasta kun aviomieheni sanoi pettävän häntä, niin meistä molemmista tuli nagging parit, hän ei voinut uskoa, eikä hän myöskään luottanut sanoihini, joten jätimme avioeron, myöhemmin erotimme ja lupasimme koskaan asettamatta. Yritin pitkään siirtyä eteenpäin, mutta en voinut pysyä ilman häntä, joten aloin pyrkiä palaamaan mieheni, sitten minut ohjautui Dr.IZOYAan. Upea mies, jonka tapasin, hän rakasti loitsun ja sai mieheni palaamaan 24 tunnin sisällä. Tämän vuoksi olen täällä jakamassa tohtori IZOYAn kontaktia, tavoittamassa häntä drizayaomosolution@gmail.com kautta. Hän on todella voimakas ja erikoistunut seuraaviin asioihin ...
    (1) Kaikenlaiset rakkausloitsut. (2) Lopeta avioero. (3) Lopeta rauha. (4) Tarvitaan henkistä apua.

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Suositut tekstit