TAKORAUTAA JA PAPERIA

Taloelementit toimitettiin siis parisen viikkoa sitten ja viime viikon alussa talo tuli ulkoa terasseja ja kattoturvatuotteita vaille valmiiksi. Pystytysurakoitsija vinkkasi, että otsalaudat kannattaisi maalata ennen kattoturvatuotteiden asennusta, joka saattaisi tapahtua koska tahansa asentajien ajaessa täällä päin. Ei muuta kuin tuumasta toimeen ja valitsemaan talomaaleja!

Rakennuslupaan oli määritelty, että talosta tulee valkoinen + tummanharmaa. Elementit tulivat välimaalattuina. Valkoisen sävyä en tiedä, mutta harmaa oli vastaava sama kuin ikkunoiden alumiiniprofiileissa, eli RR23. Harmaa taittoi kuitenkin meistä kuitenkin vähän liikaa siniseen ja oli muovisen oloinen. Jotenkin tylsä. Niinpä suuntasimme asuntomessualueen vieressä sijaitsevaan liikkeeseen nimeltä Väriässät. Siellä meitä palveli kärsivällisesti myyjä nimeltä Miia.

Palvelua on kehuttava, sillä liikkeeseen marssi kaksi naista, jotka eivät juurikaan tienneet mitä halusivat. Harmaata piti saada, mutta ei tuota, eikä tuota, eikä tuotakaan..tuokin on vähän liian ruskea, tuo taittaa liikaa siniseen. Ehkä ongelma olikin päinvastainen; tiesimme hyvin mitä halusimme, mutta emme osanneet kertoa sitä ääneen.
Olimme jo tyytymässä siihen, että aivan täydellistä ei löydy, kunnes myyjä vielä ehdotti, että mitäpä tuumaisitte Tikkurilan takorauadasta Y500. No tykättiin!
Ostettiin litran purkki takorautaa testimaalaukseen ja näytti juuri niin hyvältä testimaalauksen jälkeenkin kuin oli toiveissa.
Väri on syvempi ja asteen tummempi kuin alkuperäinen, eikä näytä enää yhtään muoviselta!
Päädyimme saman myyjän juttusille uudemman kerran ja valikoimme takoraudalle kaveriksi toisen Tikkurilan värisävyn, eli paperin. F497.

Innostuimme maalaamisesta niin, että maalasimme lopulta koko talon viikonlopun aikana. Tarkemmin ottaen perjantai-illan ja lauantain aikana. Ramirentilta otettiin vuokralle Dino, jonka kanssa olikin kiva maalata räystäänaluset, päätykolmiot ja muuten korkealla olevat paikat. Taas ollaan yhden laitteen käyttökokemusta rikkaampia! Teimme pienen muutoksen elementtien väritykseen. Päädyimme huolellisen harkinnan jälkeen maalaamaan nimittäin myös kadunpuoleisen päätykolmion harmaalla. Elementtitoimituksessa se oli valkoinen ja samalla kohdalla muiden seinien ollessa harmaat, näytti valkoinen päätykolmio jotenkin vanhanaikaiselta.
Tässä kuvassa valkoin päätykolmio.
Ja tältä näyttää maalaamisen jälkeen.

Hyvä tuli :) Keväällä ehkä vielä uusi kerros valkoista samalla kun maalataan autokatos, joka toivottavasti jossain vaiheessa alkaa myös nousta :)


-Mari

Kommentit

  1. Olen erittäin iloinen voidessani jakaa kokemukseni täällä, nimeni on Brenda ja olin onnellisesti naimisissa. Vasta kun aviomieheni sanoi pettävän häntä, niin meistä molemmista tuli nagging parit, hän ei voinut uskoa, eikä hän myöskään luottanut sanoihini, joten jätimme avioeron, myöhemmin erotimme ja lupasimme koskaan asettamatta. Yritin pitkään siirtyä eteenpäin, mutta en voinut pysyä ilman häntä, joten aloin pyrkiä palaamaan mieheni, sitten minut ohjautui Dr.IZOYAan. Upea mies, jonka tapasin, hän rakasti loitsun ja sai mieheni palaamaan 24 tunnin sisällä. Tämän vuoksi olen täällä jakamassa tohtori IZOYAn kontaktia, tavoittamassa häntä drizayaomosolution@gmail.com kautta. Hän on todella voimakas ja erikoistunut seuraaviin asioihin ...
    (1) Kaikenlaiset rakkausloitsut. (2) Lopeta avioero. (3) Lopeta rauha. (4) Tarvitaan henkistä apua.

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Suositut tekstit