PERUSTUSHOMMAT LOPPUUN

Hipshei!! Perustushommat loppuunsaatettu ūüėä
Valupäivä, viime viikon maanantai, oli kuuma!! Suomessa rakentaessa ei ensimmäisenä rakentamiseen liittyvänä vastoinkäymisenä tule mieleen hellejakso. Nyt kesä kuitenkin yllätti rakentajan ja perustukset sekä sokkeli valettiin +32 asteen helteessä täydessä auringon paisteessa. Hiki virtasi ja vichyä kului!

Hiertäminen oli loppua kohden melkein mahdotonta, kun betonin pinta jymähti, mutta valmista saatiin kuitenkin. Kiitokset siitä huipputekijöille!

Betonia kului sekä talon perustuksiin että autokatoksen anturaan 38m3. Naapurilta saimme vettä betonikakun kasteluun. Kastelua tehtiin useamman kerran päivässä 5 päivän ajan välillä jammaillen Pori Jazzin tahtiin. Viikonlopun kastelusta huolehti luonto.
https://www.instagram.com/p/BlbNMTXniNa/?utm_source=ig_share_sheet&igshid=cc7s7mzi4itc

Nyt k√§ynniss√§ on talon ulkopuoliset t√§yt√∂t. Tontilla n√§ytti eilen jo aika hyv√§lt√§ ūüėä

Tontin hankalan muodon takia autokatosta ei voitu rakentaa valmiiksi. Ajatus oli valaa antura ja tehdä varaston sokkeli valmiiksi, mutta erinäisten sattumusten takia lopulta valettiin vain antura tartuntarautoineen ja autokatoksen osuus peitettiin murskeella kokonaan, jotta Kastellin nosturi pääsee ajamaan tarpeeksi lähelle taloa.

Talotoimitus tuleekin jo ensiviikolla!! Viime viikolla soitti pystytysurakoitsija ja puhelusta j√§i todella hyv√§ mieli. Nyt j√§nnitt√§√§ hyv√§ll√§ tavalla ūüėä

-Mari

Kommentit

Suositut tekstit