N-Y-T HUOMENNA!

Viikonloppu vietettiin golfin parissa Hillsidessa, jossa Mari pelasi Midtourilla. Minä työnsin kärryä sen minkä kädeltäni pystyin. Pelit sujuivat vaihtelevasti, mutta sää suosi pelaajia kentällä. Kotiin lähdetiin sijoituksen T9 kanssa. Ensi viikonloppuna on taas uusi mahdollisuus sillä saralla. Odottaminen ei kuitenkaan tällä viikolla luultavasti käy pitkäksi, koska nyt alkaa tapahtumaan!

Marin isä oli viikonlopun aikana käynyt kaatamassa pari puuta, joten risut oli saatava maanrakennusfirman töiden alta pois. Kotimatkan jälkeen käytiin kotona vaihtamassa vaatteet (pitkää housua ja kumisaapasta jalkaa) ja tehtiin pieni loppuverryttely. Ei siinä kauan kuulkaa nokka tuhissut, kun kaks raksamimmiä siirtää oksaa. Tunnin huhkimisen jälkeen oltiin valmiita ja tontin etureunassa on nätti ISO kasa oksia odottamassa, että ne saadaan vietyä muun pintamaan mukana pois tontilta.

Illalla käytiin vielä ilta-ajelulla Kallossa katselemassa, kun aallot löivät rantaan ja vesi oli tosi matalalla.

Aamulla soittelin maanrakentajan kanssa välittäen viestejä erilaisista asioista. Sain myös tiedon, että tänään he huoltavat koneita, ja huomenna - vihdoin! - meidän projektissa alkaa ensimmäiset näkyvät asiat.


VALMIINA OVAT:
Maanrakentaja, joka hoitaa myös ulkoiset putkihommat
Sähkömies, joka hoitaa tonttikeskuksen sekä maadoitukset
Timpuri ja apumies, joka maatöiden jälkeen aloittaa perustuksien teon
Raksamimmit

-Hanna

Kommentit

  1. Tuo on mahtavaa aikaa kun asioita alkaa konkreettisesti tapahtumaan! Tsemppiä projektiin :)

    Anni-Maaria

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Suositut tekstit