KEVÄTMESSUILLA

Talotimituksen ajan siirryttyä eteenpäin, on meillä tietenkin aikaa suunnitella ja haaveilla extra seitsemän viikkoa. Talotoimituksen  siirron jälkeen Hanna on saanut myös komean kipsin pinkkeine somisteineen koristamaan oikeaa rannettaan. Se kipsi on ja pysyy nyt vielä kuutisen viikkoa. Olemmekin leikkisästi julistaneet kisan kipsinpoiston ja rakennusluvan välille. Kumpi tapahtuu ensin.

Koska aikaa on, kävimme Helsingin messukeskuksessa Kevät messuilla. Ajatus oli mennä katsomaan millaisia messutarjouksia siellä on ja kannattaisiko sinne mennä myös ensi keväänä todellisin ostoaikein. Oli meillä ostoaikeitakin. Ajatuksissa oli ostaa uusi grilli vanhan ränsistyneen tilalle, mutta olimme vähän pettyneitä, kun eri toimittajat esittelivät osastoillaan grillejä, mutta niitä ei messuilta kuitenkaan voinut ostaa. Ei ollut siis mitään erityisiä messutarjouksia. Niinpä jäimme ilman grilliä vielä toistaiseksi.

Se mitä löysimme oli täysi yllätys. Tapasimme herra Hipsterin. Pienen suihkulähde patsaan, johon ihastuimme melko vakavasti. Pihaan ei todellakaan ollut tulossa minkäänlaista suihkulähdettä tai vesiaihetta, mutta nyt on!!! Tätä suunnitellaan nyt oman pienen puttigriinimme välittömään läheisyyteen takapihalle.
Hipster vesiaihe. 

Toinen messulöytö oli Ruduksen uusi Rombakivi. Mallista löytyy useampaa eri väristä salmiakin muotoista kiveä, joista koostuu lähes kolmiulotteisen näköisiä kuusikulmioita. Tässä käytetty kolmea eri väriä, musta sileä, harmaa sileä, sekä tumman harmaa hienopesty. Tästä olisi upeaa tehdä patio takapihalle.
Ruduksen Rombakivi.Koska oltiin Kevätmessuilla, koostui suuri osa tarjonnasta erilaisista kasveista. Tänä vuonna magnolia oli vahvasti esillä. Sitä oli monissa eri väreissä ja näytti niitä lähtevän ihmisten mukana paljon myös kotiin messuilta. Itse asumme II vyöhykkeellä. Vaikka Magnolia saattaisi hyvällä tuurilla täällä talvehtia, arveluttaa kuitenkin sen talvenkesto. Upea se toki olisi!!


-Mari

Kommentit

Suositut tekstit